изработка и монтаж на плотове от естествени камъни и технически камъни

За нас

Фирма MG Design Ltd. (Мрамор и Гранит ДИЗАЙН) е създадена през 2005 г. Основание за това е придобитият десет годишен опит в изработката и монтажа на гранитни и мраморни изделия придобит в САЩ.

Нашият централен офис и производствена база се намира в град Сливен, но работим с клиенти от цялата страна. Всички изделия от гранит, мрамор и други естествени камъни са уникални и се изработват по индивидуален проект за всеки клиент според специфичните интериорни и екстериорни решения.

Чрез нас получавате перфектно качество и гаранция на изработените за Вас изделия!Работният плот от гранит е отличен избор, особено когато няма ограничения относно средствата, които възнамерявате да вложите. Красотата на камъка допринася за много елегантност и стил в кухненското пространство и на най-модернистичната кухня. Предимствата на гранитния кухненски плот е, че издържа на високи температури, не се драска, лесно се подържа и се предлага в неограничен брой красиви цветове.

За повече информация и съдействие се свържете с нас чрез секция 'За контакти' .

Работният плот от гранит е отличен избор, особено когато няма ограничения относно средствата, които възнамерявате да вложите. Красотата на камъка допринася за много елегантност и стил в кухненското пространство и на най-модернистичната кухня.

Предимствата на гранитния кухненски плот е, че издържа на високи температури, не се драска, лесно се подържа и се предлага в неограничен брой красиви цветове.

Не пропускайте да посетите и нашата Facebook страница.